NAISSUS BLOGGER FAIR '17 - PRVI VELIKI MEET-UP MODNIH, BEAUTY I LIFESTYLE BLOGERA U NIŠU

by - 11/06/2017


  U nedelju, 5. novembra održan je Naissus Blogger Fair - prvi veliki meet up modnih, beauty i lifestyle blogera iz južne i istočne Srbije u Nišu, u interesantnom ambijentu kafea "Dnevna soba". Za razliku od Beograda i Novog Sada gde se često održavaju događaji na koje se pozivaju blogeri, u Nišu, koji iako veliki grad i shopping centar ovog dela Srbije, nema takvih događaja, pa su šanse da se blogeri upoznaju i druže male, osim ako se sami ne organizuju. Inicijativi Katarine Mitić, autorke bloga "Dare 2 Wear" i Jovane Stanković sa bloga "Priče jedne veštice" odazvale su se Ivana Stevković (Ivana's Diary), Sofija Šurdilović (TOTA), Aleksandra Dinić (Beba Gottel), Stefanija Aleksić (Couple Goals) i Maja Stepanović (Get Sparkly). Događaj je prvobitno zamišljen kao "blogerska kafa", da bi se kasnije došlo na ideju da se naprvi jedan veći i ozbiljniji event na koji bi mogli doći i njihovi čitaoci, prijatelji, saradnici, i svakako i drugi blogeri. Ovo nedeljno popodne je proteklo u sjajnom raspoloženju, u razgovoru i fotografisanju, uz uživanje u Sparkles kolačima, koje je divna Miljana koja stoji iza ovog brenda, pažljivo pripremila za ovu priliku.
  Kako to obično biva na blogerskim okupljanjima u svetu, na ovakvim događajima značajna je i podrška brendova i kompanija. Čak 12 domaćih i inostranih kozmetičkih brendova odlučilo je da da podršku blogarkama iz organizacije Naissus Blogger Fair-a i pripremi poklone kako za njih tako i za posetioce. To su: Labello, kompanija El Pharma ispred brendova Caudalie i Uriage, Olival Cosmetics, Burra, Colić Cosmetics, Prima Kozmetika, Kozmetika & Parfemi, Danijela Commerce ispred brenda Golden Rose, DM drogerie, Inglot i Lines Lashes. Zanimljivo je da je Lines Lashes jedini brend iz Niša koji je prepoznao potencijal naših blogerki, a vlasnica ovog brenda veštačkih trepavica Jelena Đorđević (Studio Jelena Đorđević) je ne samo poklonima već i svojim prisustvom podržala ovaj event.
   Sa događaja su svi otišli zadovoljni i puni utisaka, i blogerke iz organizacije i posetioci se slažu u jednom - da Naissus Blogger Fair treba da postane tradicija.

POVEZANI TEKSTOVI

0 KOMENTARA

Created with by ThemeXpose