EKSKLUZIVNA JLO x INGLOT KOLEKCIJA U APRILU STIŽE U SRBIJU

by - 4/10/2018


 Dženifer Lopez... Svi želimo malo njenog bronzanog sjaja, zar ne? Od 26. aprila ne samo da će svaka devojka moći da sija kao Džej Lo, nego će zahvaljujući njenoj ekskluzivnoj kolekciji u saradnji sa poljskim brendom Inglot, moći da u potpunosti (re)kreira neke od njenih legendarnih look-ova. Od karmina i bronzera do veštačkih trepavica i laka za nokte, kolekcija sadrži čak 70 komada šminke koje je odabrala i odobrila Dženifer lično. 

   Početkom marta je umetnik zadužen za šminku lepe Džej Lo, Scott Barnes, zaintrigirao pratioce na instagramu kada je na pitanje koji je bronzer koristio za kreiranje jednog od njenih izgleda, odgovorio da je reč o proizvodu na kome ona tajno radi. Iako je šminker u komentaru dodao i simbolično 'Shhh' sasvim je jasno da niko na internetu ne ćuti i da su istog momenta krenula nagađanja.  Sve do 5. aprila kada su Inglot i Dženifer potvrdili lansiranje #JLoxInglot kolekcije. Ali onda je usledio šok, nije u pitanju samo bronzer, nije u pitanju samo hajlajter već i karmini, palete senki, pojedinačne senke, maskara, rumenila, sjaj za usne, lak za nokte... Sve! 

   Posebno je zanimljivo da su imena proizvoda i nijansi inspirisani momentima iz njene karijere, pa će se u kolekciji naći i Boogie Down Bronze i Livin' The Highlight. Iako ovo nije njena prva saradnja sa jednim kozmetičkim brendom, sigurno je jedna od retkih saradnji koja ne podrazumeva samo čuveni potpis na tek nekoliko novih nijansi, već čitavu paletu proizvoda koji omogućavaju kreiranje izgleda, od početka do kraja. Uz to Dženifer i Inglot garantuju kvalitet svih proizvoda i najavljuju pristupačne cene.

   Iako nijanse proizvoda još uvek nisu objavljene, pretpostavlja se da će većina biti u nude, bronzanim i zlatnim tonovima koji najbolje dočaravaju najpoznatije make up look-ove koje je devojka iz Bronksa nosila tokom svoje duge muzičke i glumačke karijere. 

   Ova ekskluzivna kolekcija će biti dostupna ljubiteljima šminke od 26. aprila, dok će senke za Inglotove čuvene Freedom System palete biti dostupne u pretprodaji od 17. aprila. Palete koje možete personalizovati su i najskuplji komadi iz kolekcije i za sada se (barem za američko tržište) pominje cena od 49$, dok će se cene ostalih proizvoda kretati od 9 do 26 dolara.

   Što se Srbije tiče JLoxInglot kolekcija će biti dostupna u prodavnici u ulici Kralja Petra 41 u Beogradu, a mi se nadamo da će malo Džej Lo sjaja stići i do studija Jelene Đorđević, koja je zvanični zastupnik Inglota u Nišu.

tekst: Sanela Stanojević, Get Sparkly

POVEZANI TEKSTOVI

0 KOMENTARA

Created with by ThemeXpose