MODNI TRENDOVI ZA PROLEĆE 2018

by - 4/15/2018

  Pred nama je jedna veoma uzbudljiva modna sezona! Ukoliko pogledamo kolekcije modnih dizajnera, dizajnerskih kuća i high street brendova pred nama je široka paleta trendova. Neki trendovi modifikovani i osveženi nastavljaju svoju popularnost iz prethodnih sezona, tu su i neki novi, a vraćaju se i oni trendovi za koje smo mislili da se nikada neće ponoviti. Predstavljamo vam one najzanimljivije među njima.

PASTELNE BOJE


  Pastelne boje nisu ništa novo kada je prolećna moda u pitanju, no poslednjih sezona nisu bile toliko zastupljene koliko će biti ove. Bebi pink, bebi plava, mint zelena, vanila žuta, a posebno boja lavande ili lila, boje su koje će obeležiti ovo proleće. Ove nežne i romantične nijanse možete kombinovati sa jarkim bojama, međutim najefektnije su kada se kombinuju međusobno. Kao must have komadi u ovim bojama za ovu sezonu izdvajaju se odela sa pantalonama.


 TORBA OKO STRUKA


  Trend koji je godinama pokušavao da se ustali ovog proleća biće jedan od vodećih trendova. Govorimo o torbama oko struka. Spoj estetike i praktičnosti u jednom. Možda mnoge od nas nisu spremne za ovaj modni eksperiment, ali moramo priznati da ove "hands-free" torbice izgledaju interesantno. Izbor modela je veoma širok, od sportskih do onih šik i elegantnih. 


TRANSPARENTNE HALJINE


  Haljine providnih materijala bile su pravi hit prethodne sezone, a svoju popularnost nastavljaju i ove. Bilo da ih nosite samostalno ili u kombinaciji sa drugim komadima (sa pantalonama, preko majice itd.) ovog proleća bićete trendi i šik. 


LOGOMANIJA


   Kao i prošle i ove sezone su logotipi vidljivi i naglašeni. Fendi, Gucci, Balmain, Kenzo, Givenchy i drugi brendovi ponovo ističu svoje logo-e u prvi plan. Klasične majice sa logo-ima mogu se nositi gotovo uz sve, a naročito su popularne među modnim blogerkama.


MIKRO (MATRIX) NAOČARE ZA SUNCE


   Ponovo smo kod akseasora, i ponovo imamo slučaj povratka trenda kojim nisu svi oduševljeni. Mikro naočare za sunce, ili kako ih neki popularno zovu "Matrix" naočare, pojavile su se kao must-have komad za proleće 2018. u kolekcijama nekoliko vodećih modnih brendova. Svetske zvezde poput Kendal Džener i Bele Hadid među prvima su ponele ove retro naočare oštrih ivica. 


KARNERI


  Karneri koje smo volele prethodnih sezona ostaju jedan od glavnih trendova i ovog proleća. Stoga, nemojte još odlagati svoje omiljene komade sa karnerima, već ih ove sezone kombinujte sa novim aktuelnim komadima.

tekst: Katarina Mitić, Dare 2 Wear

POVEZANI TEKSTOVI

0 KOMENTARA

Created with by ThemeXpose